Tudjátok mi a legjobb a mesevilágban?

Az, hogy nálunk nem csak a gyermekeknek jár az álmodozás és a kaland! 👑⚔️

Kedves Anyuka👸 és Apuka🤴!

Tudod, minden gyermek álmodozik arról, hogy apukája lovaggá változik, aki megküzd a kihívásokkal és büszkén nyújt védelmet a bajbajutottaknak.
És hidd el, minden gyermek örülne, ha anyukáját igazi hercegnőként láthatná, aki jóságos és szépsége ragyogóan tündököl a gyermeki álmokban. Gondold csak el, milyen fantasztikus lenne, ha a mesés történeteken túl közös kalandokat élhetnétek át gyermekeitekkel együtt Meseváros varázslatos világában.

 

Nos, itt az alkalom, hogy mindezt valóra váltsuk!

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy létezik egy olyan jegy, amivel megnyílnak Meseváros titkos kapui és birtokában nemcsak beleshetsz a kulisszák mögé, de gyermeketekkel együtt részese lehetsz számos mesebeli kalandnak?
Megismerheted személyesen mesehőseinket, együtt ebédelhetsz Hófehérkével, Csipkerózsikával, vagy akár Piri boszival, sőt! Lovaggá ütve, vagy hercegnővé koronázva részesévé válhatsz mesebeli világunknak és történetünknek.

A Meseváros egy igazi mesekaland, és Nektek, Meseváros VIP vendégeinek, számos izgalmas lehetőséget kínálunk!

Támogatási lehetőségek

tFjRBRvngzpCUChleKnU--1--88hn6
klpkhFpLStVvlqb9FyhM--1--23kye

⚔️ MESELOVAG VIP csomagok ⚔️

👑 MESETÜNDÉR VIP csomagok 👸

Iva9sVvc2rVhWS8JQw1Z--1--b9sry
EBYCo5vo7msCtoznFG8u--1--zlgs5

Hogyan lehetsz Te is VIP vendég? Figyelj! Mert csak egyszer mondom el!☝

  1.  Írj nekünk az info@mesevaros.com e-mail címre, hogy melyik támogatási csomagot választod és mi rövid időn belül elküldjük neked az utaláshoz szükséges adatokat.

  2.  Az utalás beérkezése után válaszlevélben küldjük a támogató jegyeket (ill. a befizetést igazoló számlát) és a további információkat a támogatói programmal kapcsolatban.

Ha valaha is vágytál már egy ilyen különleges alkalomra, vagy szeretnéd szeretteidet egy felejthetetlen élménnyel megajándékozni, NE KÉSLEKEDJ!

VIP JEGYEINK CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ÉRHETŐK EL. Legyél Te a szerencsés, aki egy egész napon át varázslatos birodalmunk kiemelt vendége lehet!

Tarts velünk! Írjuk együtt Meseváros történetét!